AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına ayakkabı giymek

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancında artış olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek kurtuluşu yakalayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayağında ayakkabı görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün ayağında ayakkabı görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir