AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi papağan görmek

Kahve falında mavi papağan görmek

Kahve falında mavi papağan görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi papağan gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında mavi papağan görmek hem hayatının kurtulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yavrusu görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağana su vermek büyük başarı kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet eder.

Kahve falında küçük papağan görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Kahve falında papağanı görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan sevmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir