AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı papağan görmek

Kahve falında sarı papağan görmek

Kahve falında sarı papağan görmek afiyete ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, işinden ve parasından olacağına, prestij kazanacağına, kendisini yıpratacağına delalettir.

Kahve falında sarı papağan gördüyseniz:

  • Her an intikam alma duygusu besleyebilirsiniz.

Kahve falında sarı papağan görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta papağan görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında iki papağan görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında papağanı görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir