AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanın kaçtığını görmek

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında papağan kaçtığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta papağan görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Kahve falında papağan ve yavrusunu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve papağan görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli papağan görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet papağanı görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir