AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yemek

Kahve falında papağan yemek

Kahve falında papağan yemek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, arif kimselerden sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında papağan yemek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Kahve falında papağan yemek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iki papağan görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağandan korkmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu papağan görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan almak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında papağan satın almak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman papağan görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir