AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık papağan görmek

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, patlama noktasına geleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, içinin de rahat edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık papağan gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek maddi kayıpların sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret eder.

Kahve falında kanadı kırık serçe görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık karga görmek iş güç sahibi olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir