AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan resmi görmek

Kahve falında papağan resmi görmek

Kahve falında papağan resmi görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, acılarını dindireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağan resmi gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında papağan resmi görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başında papağan görmek sorunlarının günden güne azalacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Kahve falında iki tane papağan görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında mor papağan görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında papağan kuşu görmek kolaylıklara kavuşacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan almak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir