AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan tutmak

Kahve falında papağan tutmak

Kahve falında papağan tutmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, verimin kaçacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında papağan tutmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında papağan tutmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında sarı papağan görmek onlara çok bağlı olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında iki papağan görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek bereketli işler yapacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve papağan görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında papağan uçurmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir