AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak papağan görmek

Kahve falında oyuncak papağan görmek

Kahve falında oyuncak papağan görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, dolandırılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak papağan gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Kahve falında oyuncak papağan görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında papağan uçurmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan papağanı görmek tüm sorunlarının biteceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman papağan görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında gri papağan görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta papağan görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, makamından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir