AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters gelinlik giymek

Kahve falında ters gelinlik giymek

Kahve falında ters gelinlik giymek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ters gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Kahve falında gelinliği ters giymek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında ters gelinlik giymek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı ters giymek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek kişinin her daim iyi anılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi ters giymek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetini ters giymek çok sıkıntı çekeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir