AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol kıyafet görmek

Kahve falında bol kıyafet görmek

Kahve falında bol kıyafet görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında bol kıyafet gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında bol kıyafet giymek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, insanların saygısının kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bol kıyafet görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol erzak görmek çok mutlu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bol altın görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında denizde bol balık görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bol yeşillik görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol etli yemek görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir