AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol miktarda para almak

Kahve falında bol miktarda para almak

Kahve falında bol miktarda para almak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında bol miktarda para almak gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bol miktarda para görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında bol miktarda para almak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Kahve falında bol miktarda altın görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol miktarda et görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda su görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi miktar para görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir