AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters ceket giymek

Kahve falında ters ceket giymek

Kahve falında ters ceket giymek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters ceket giymek gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ceketi ters giymek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ters ceket giymek yapılan her işte hayır duası alınacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ceketini giymek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo renk ceket giymek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, helal rızka sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya ceket giydirmek neşesinin de yerine geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol ceket giymek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa ceket giymek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ceket giymek çok büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir