AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçası temizlemek

Kahve falında pantolon paçası temizlemek

Kahve falında pantolon paçası temizlemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulur.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bol paça pantolon görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek görgülü ve kültürlü olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon paçası katlamak kırgınlık yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir