AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek helal rızık yiyeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hep yerinde sayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pantolon paçasında çamur gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında pantolon paçası katlamak dertlerin çözüme kavuşacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bol paça pantolon görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon paça görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir