AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçası katlamak

Kahve falında pantolon paçası katlamak

Kahve falında pantolon paçası katlamak kötü kişilere yakın olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, karanlığın biteceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası katlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında pantolon paçası katlamak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon paça görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, şansının geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak istediği evde oturacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek bir uzmana başvurulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir