AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa pantolon paçası görmek

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, inancından ödün vereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kısa pantolon paçası gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak heveslerinin de azalacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek endişelerin sona ereceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak herkesin şaşırtılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paça görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol paça pantolon görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir