AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına yorulur.

Kahve falında bol paça pantolon görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir