AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçası kıvırmak

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak hane içine ay doğacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak parasını dikkatli harcayacağına, sevinç ve mutluluğa delalettir.

Kahve falında paça kıvırmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalça kıvırmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saç kıvırmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek kıvırmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kol kıvırmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpik kıvırmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir