AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk ellemek

Kahve falında pamuk ellemek

Kahve falında pamuk ellemek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, saygınlık elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında pamuk ellemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Kahve falında pamuk ellemek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın ellemek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında para ellemek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet eder.

Kahve falında bacak ellemek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran ellemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ellemek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesi ellemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir