AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak ellemek

Kahve falında bacak ellemek

Kahve falında bacak ellemek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak ellemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Kahve falında kadın bacağını ellemek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın bacağı ellemek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak ellemek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında toprağa ellemek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek ellemek daha temkinli ve garantici olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan boku ellemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Kahve falında kendi bokunu ellemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği ellemek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir