AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ellemek

Kahve falında kaplumbağa ellemek

Kahve falında kaplumbağa ellemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa ellemek gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Kahve falında kaplumbağa ellemek hastalığın biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran ellemek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bir kızı ellemek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hak yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında çiş ellemek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek ellemek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk ellemek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında memeye ellemek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir