AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ellemek

Kahve falında para ellemek

Kahve falında para ellemek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında para ellemek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Kahve falında para ellemek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan boku ellemek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşi ellemek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et ellemek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi bokunu ellemek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir