AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık çizme giymek

Kahve falında yırtık çizme giymek

Kahve falında yırtık çizme giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük başarılara imza atılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık çizme giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında yırtık çizme giymek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme giymek yokluğa, darlığa düşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa çizme giymek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş çizme giymek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giymek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında mavi çizme giymek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski çizme giymek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir