AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çizmesini giymek

Kahve falında başkasının çizmesini giymek

Kahve falında başkasının çizmesini giymek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, makam ve rızık sağlayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, aşık olacağına, işlerinin iyi gideceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu çizme giymek küslüklerin biteceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun çizme giymek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çizme giymek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında çizme bot giymek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa çizme giymek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çizme giydiğini görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir