AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, desteksiz kalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Kahve falında büyük beyaz ayakkabı giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulur.

Kahve falında büyük numara ayakkabı giymek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında büyük ayakkabı giymek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, iyi kısmetleri olacağına işarettir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek hayır getirecek yollara girileceğine, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir