AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek onlara çok bağlı olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek asil kimselerden çıkacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir