AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek hayırlı bir evlilik yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek parasının ve malının da artacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giydiğini görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir