AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket taşımak

Kahve falında paket taşımak

Kahve falında paket taşımak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yanlış adımlar atacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında paket taşımak problemleri teker teker çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketi taşımak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında paket vermek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında sigara paketi bulmak rahat bir hayata kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında paketli tavuk görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında çorba paketi görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paket paket süt görmek eşe dosta yardım edileceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah paket görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir