AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket vermek

Kahve falında paket vermek

Kahve falında paket vermek ağzının tadının bozulacağına, pek çok olumlu gelişmelere, yiyip içeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yanlış yollardan döneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında paket vermek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında iki paket sigara görmek işlerindeki karın artacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Kahve falında un paketi görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında paket çay almak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birinden paket almak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında paket tavuk görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında paket yollamak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi satın almak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Kahve falında erzak paketi görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir