AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba paketi görmek

Kahve falında çorba paketi görmek

Kahve falında çorba paketi görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba paketi gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında çorba paketi görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında paket sabun görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında paket helva görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pakette şeker görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında pakette makarna görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi vermek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında paket süt görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden paket almak işlerin eski haline döneceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir