AnaSayfa / Genel / Kahve falında paketli tavuk görmek

Kahve falında paketli tavuk görmek

Kahve falında paketli tavuk görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında paketli tavuk gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Kahve falında paketli tavuk görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Kahve falında paket tavuk görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında paket paket süt görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çorba paketi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında paket paket çay görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman hediye paketi görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir