AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket paket süt görmek

Kahve falında paket paket süt görmek

Kahve falında paket paket süt görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, azalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında paket paket süt gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında paket paket süt görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında pakette süt görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında paket süt görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında süt paketi görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, dertlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında paket süt almak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında paket sabun görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sigara paketi vermek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalettir.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir