AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah paket görmek

Kahve falında siyah paket görmek

Kahve falında siyah paket görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah paket gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında siyah paket görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zorlanacağına işarettir.

Kahve falında sigara paketi satın almak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevinç dolu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında un paketi görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birine sigara paketi vermek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paket yollamak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paket kına görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden paket almak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir