AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak mermi görmek

Kahve falında oyuncak mermi görmek

Kahve falında oyuncak mermi görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak mermi gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Kahve falında oyuncak mermi görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ev sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mermiyi eline almak dayanışmanın ve düzenin artacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden mermi almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta mermi görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah mermi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek mermi görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havan mermisi görmek uzaktan haberler işiteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu mermi görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir