AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı beşik görmek

Kahve falında sarı beşik görmek

Kahve falında sarı beşik görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ayıplı yolara sapacağına, üstün başarılar alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı beşik gördüyseniz:

  • Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sarı beşik görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşiktaş forması giymek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşik almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek beşiği görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek ve beşik görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beşikte bebek emzirmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir