AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beşik görmek

Kahve falında yeni beşik görmek

Kahve falında yeni beşik görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında yeni beşik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yeni beşik görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında iki tane beşik görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ekmek bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında eski beşik görmek umduğunu bulamayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında süslü beşik görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak çok kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beşiğin yandığını görmek evini ve ailesini unutacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında bebek beşiği bakmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir