AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşikte yatmak

Kahve falında beşikte yatmak

Kahve falında beşikte yatmak keyifli günler geçireceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, rakiplerine yenileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşikte yatmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Kahve falında beşikte yatmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Kahve falında altın beşik görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında beşiğe binmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında beşiğin sallandığını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe beşik görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek beşiği satın almak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beşikte erkek çocuğu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, borçların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük beşik görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir