AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek beşiği bakmak

Kahve falında bebek beşiği bakmak

Kahve falında bebek beşiği bakmak zorlukların çözüme kavuşacağına, rızkında ve malından olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında bebek beşiği bakmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Kahve falında bebek beşiği bakmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek beşiği görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşikte erkek bebek görmek istediği noktalara geleceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek ve beşik görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir