AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla tartışmak

Kahve falında bir adamla tartışmak

Kahve falında bir adamla tartışmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamla tartışmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Kahve falında bir adamla tartışmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında adamla tartışmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle tartışmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıyla tartışmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek tartışmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işarettir.

Kahve falında sözlü tartışmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada tartışmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir