AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle tartışmak

Kahve falında birileriyle tartışmak

Kahve falında birileriyle tartışmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, malların artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birileriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında birileriyle tartışmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işarettir.

Kahve falında eski eşle tartışmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayıyla tartışmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, refah düzeyinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanla tartışmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kardeşiyle tartışmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla tartışmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanlarla tartışmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir