AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımıyla tartışmak

Kahve falında hanımıyla tartışmak

Kahve falında hanımıyla tartışmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, gelir elde edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hanımıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında hanımla tartışmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Kahve falında hanımıyla tartışmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi hanımını görmek sorunların yakında son bulacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı hanımını görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında kardeşin hanımını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işarettir.

Kahve falında zübeyde hanımı görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir