AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle tartışmak

Kahve falında bir erkekle tartışmak

Kahve falında bir erkekle tartışmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle tartışmak gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Kahve falında erkek arkadaşınla tartışmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında erkekle tartışmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşle tartışmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla tartışmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle tartışmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla tartışmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tartışmak bağırmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir