AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yakınıyla tartışmak

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, rızkın gittikçe azalacağına, ele geçen kazancın artacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında yakın biriyle tartışmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak yönetici makamına geleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınıyla tartışmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak içinin rahatlayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir