AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla sigara içmek

Kahve falında birden fazla sigara içmek

Kahve falında birden fazla sigara içmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, gözyaşlarının dineceğine, aksiliklerin son bulacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında birden fazla sigara içmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla sigara içmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla oda görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, art niyetli kişilere uyacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla cenaze görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla meyve görmek endişe veren durumların düzeleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir