AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük ay görmek

Kahve falında çok büyük ay görmek

Kahve falında çok büyük ay görmek sorunlarını çözebileceğine, canının derdine düşeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, daha fazla yakınlaşacağına, işe ve aşa kavuşacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük ay gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük bir ay görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ay görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay büyük görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük ay görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında yuvarlak ay görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ay görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir