AnaSayfa / Genel / Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek başına türlü belalar geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hilal şekli görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek rahat bir nefes alınacağına, borcunun çok olacağına delalettir.

Kahve falında ay hilal görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ay ve hilal görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir