AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay görmek

Kahve falında ay görmek

Kahve falında ay görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ay gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında yanan aygaz görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok ay görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek büyük zorluklar geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Kahve falında ay ve güneşi bir arada görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında ay ve dünya görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük ay görmek sevilip sayılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Kahve falında büyük ay görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir