AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ay görmek

Kahve falında büyük ay görmek

Kahve falında büyük ay görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ay gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Kahve falında büyük bir ay görmek yeni çalışmalara girişileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ay büyük görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük ay görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ay görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda ay görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan aygaz görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında üç ay görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzünün her daim güleceğine alamet eder.

Kahve falında ay ve deniz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir