AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay yıldız bir arada görmek

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ay yıldız bir arada gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ay yıldızlı bayrak görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ay ve yıldız görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir